Jesu blogg

Påskägg!

Jag arbetar på ett arbete. När man arbetar på ett arbete förväntar man sig vissa mutor (utöver lön). Just en sådan muta förväntar man sig i dessa Jesu tider. Ja, jag talar förståss om påskägget. På mitt arbete har jag tidigare år alltid fått ett påskägg, men nu är det snart påsk och jag har ännu inte sett skymten av årets påskägg.

Påskägg

Till och med Jesus fick ett påskägg när han satt uppspikad på korset. Hur stoppade han, med fastspikade händer, godbitarna i munnen undrar ni kanske då? Om mina efterforskningar stämmer så var det den heliga anden (i egen hög ande) som leviterade upp bitarna från ägget på marken framför honom. Antingen det eller att lär-ljugarna kastade bitarna in i hans vidöppna mun. Om detta är fallet så kan det även förklara vissa andra teorier jag har. Lär-ljugarna var ju troligen inga basketproffs och bör därför ha missat Jesu mun vid ett flertal tillfällen. Dessa bitar plockades då troligen upp och kastades igen, tills alla bitar låg i Jesu mage. I dessa tider så var det ju mycket smutsigare och lortigare än det är idag och både en och annan exklusiv bakterie bör ha kravlat sig fast på godisbitarna och frodats. Dessa bakterier kan mycket väl förklara hur han efter sin död i grottan återuppstod som Jesu zombie.

Dragan egg

Hur som helst så väntar jag fortfarande på mitt påskägg och jag hoppas att det har rikligt med Dragan eggs! Det är mina favoritägg. Jag önskar er alla en trevlig zombie-helg!

Ingen har kommenterat. Lika bra.

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.